PAARDENADMINISTRATIE.NL

Onderstaande tarieven geven uitsluitend een indicatie, vraag vrijblijvend een persoonlijk voorstel. 

Afhankelijk van jouw rechtsvorm, aantal paarden  en hoeveelheid administratie bepalen wij het juiste tarief. Wil je weten wat het kost of wat het je oplevert ?

Loonadministratie

Wij kunnen de salarisadministratie voor je verzorgen  Het tarief is inclusief de aangifte loonheffing en de financiële boekingen.

Aangifte inkomstenbelasting partner

Onze tarieven zijn inclusief de aangifte inkomstenbelasting (IB aangifte) voor de ondernemer(s). Mocht je een fiscaal partner hebben dan doen wij deze aangifte IB voor het tarief van € 75,-.

Opstellen arbeidscontract, managementovereenkomst of rekening-courant overeenkomst

Wij kunnen een arbeidscontract, managementovereenkomst of rekening-courant overeenkomst voor je opstellen voor € 75,- per overeenkomst

Tussentijdse rapportage

Als je voor bijvoorbeeld een hypotheekaanvraag een prognose of tussentijdse cijfers nodig hebt kunnen wij deze v oor je samenstellen. Vanuit jouw administratie verzamelen wij de gewenste gegevens en afhankelijk van wat er precies nodig is kunnen wij dit verzorgen voor een vast tarief.

Begeleiding boekenonderzoek

Het kan soms voorkomen dat de Belastingdienst een boekenonderzoek gaat doen. Wij kunnen je hierbij ondersteunen tegen het gangbare uurtarief.

Bovenstaande tarieven zijn exclusief 21 % omzetbelasting en geheel vrijblijvend